Read here online

header-image Barcelona Dunner


Komt u ook naar onze Masterclass? Speciaal voor tandartsen en praktijkeigenaren organiseren wij een inspirerende en kosteloze Masterclass Succesvol Ondernemen, die u niet mag missen! Tijdens de avond wordt u uitgedaagd om de kansen en uitdagingen als tandarts en ondernemer van de toekomst op te pakken.

Wij sluiten de Masterclass af met een borrel zodat u nog even kunt napraten met uw collega’s.

We nodigen u van harte uit om er bij te zijn; meld u aan en laat u inspireren!

Programma en Sprekers

19:15 uur Ontvangst

19:30 uur Opening
Marco de Jager - directeur medische en vrije beroepen bij ABN AMRO

19:35 uur Hoe houd ik mijn praktijk toekomstbestendig?
Thera Evers – sectorspecialist medische en vrije beroepen bij ABN AMRO

De samenleving digitaliseert en verandert. Mensen zijn mondiger, stellen hogere eisen en hebben nieuwe technologieën tot hun beschikking. Dit resulteert in zelfbewuste patiënten met hoge verwachtingen van de zorg. Hoe kun je als tandarts het verschil maken? Welke trends en ontwikkelingen zien wij? Hoe speelt u als ondernemer hierop in? Welke strategische keuzes maakt u?

20:05 uur Onderscheidend positioneren van uw praktijk: maak het verschil!
Thalita Smit - ondernemerscoach en leiderschapstrainer bij Smit en Cornelder Bedrijfstrainingen

Positioneren van uw praktijk is belangrijk, u wilt tenslotte opvallen ten opzichte van uw concurrenten. De patiënt gedraagt zich steeds meer als klant, stelt eisen en zoekt naar de beste oplosser van zijn probleem. Positioneren betekent “een herkenbare plaats geven”. Het gaat het erom dat u uw product of dienst dusdanig kunt beschrijven dat het daardoor een eigen plaats krijgt in de markt ten opzichte van concurrerende bedrijven.

20:35 uur Koffiebreak

20:55 uur De praktijk langs de lat
Els Erkens en Rob Vink – VIER accountants

Als praktijkhouder/ondernemer wilt u graag weten waar uw kansen liggen om uw praktijkwinst te verbeteren. VIER Accountants werkt hiervoor met een benchmark waarbij de uitkomsten van de praktijkwinst worden vergeleken met de geanonimiseerde winsten van mondzorgpraktijken met een vergelijkbare omvang. Hierbij gaan zij ook een stapje verder: wat is bijvoorbeeld de gemiddelde omzet (na techniek) per behandelkamer? Wat is de winst per behandelkamer? Wat zijn gemiddelde loonkosten per FTE? En dat dan ook nog eens afgezet tegen “het beste jongetje/meisje uit de klas”.

21:30 uur Borrel met hapjes


Praktische informatie

Locatie: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Adres: Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg
Datum: Donderdag 7 juni 2018


Deelname aan deze masterclass is gratis.
Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan direct via  charlotte.van.laar@nl.abnamro.com